Καλώς ήλθατε στο aerodata.gr, την πιο πλήρη ελληνική αεροπορική εγκυκλοπαίδεια στο Internet.

Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
Πρώτη έκδοση: 2001ISBN: 978-960-490-037-4
Εκδόσεις: Libro
Συγγραφέας: Viktor W. Ziegler

15 x 22 εκ. 262 σελίδες


Ένα ακόμη βιβλίο που φιλοδοξεί να διώξει το  φόβο που αισθάνονται πολλοί επιβάτες όταν πρόκειται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Ο Viktor W. Ziegler  


Ο  Victor W. Ziegler γεννήθηκε το 1948 και φοίτησε στη σχολή διερμηνέων στη Ζυρίχη, ενώ εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Ελβετία. Ανέλαβε υπεύθυνος διαφήμισης της Austrian Airlines to 1979. Το 1994 ανέλαβε την Διεύθυνση των γραφείων της Αυστριακής εταιρίας στην Αθήνα.


Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:


Όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν ως μεταφορικό μέσο το αεροπλάνο, για λόγους είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς. Πολλοί υποφέρουν από πετοφοβία και μπαίνουν δύσκολα στο αεροπλάνο - μερικοί μάλιστα, δε μπαίνουν καθόλου. Καριέρες υφίστανται πλήγματα, γάμοι διαλύονται, προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο άνθρωπος, ωστόσο, γεννιέται ατρόμητος. Τον φόβο και προπάντων την πετοφοβία μας την μαθαίνουν. Μα ό,τι μας έμαθαν, μπορούμε να το ξε-μάθουμε. Ειδικά το φόβο του αγνώστου, έναν φόβο στον οποίο έχει τις ρίζες της η πετοφοβία.

Ο Victor W. Ziegler μας ανοίγει δρόμους που, μέσα από συστηματικές σωματικές και πνευματικές ασκήσεις, οδηγούν στην υπέρβαση του φόβου και στη χαρά να πετάς.


Η μετάφραση από την γερμανική γλώσσα είναι του Στέφανου Τζαννετάτου.

Timestamp: 30 September 2016 - 21:37:42