Καλώς ήλθατε στο aerodata.gr, την πιο πλήρη ελληνική αεροπορική εγκυκλοπαίδεια στο Internet.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ
Πρώτη έκδοση: 2017ISBN: ΝΑ
Εκδόσεις: Ιδιωτική έκδοση
Συγγραφέας: Θεόδωρος Παναγιώτου

19 x 27 εκ. 136 σελίδες  


Για το αυτοβιογραφικό πόνημα του συγγραφέα μεταφέρουμε από το οπισθόφυλλο:


Η καταγραφή των αναμνήσεων κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο τέλος της όγδοης δεκαετίας της ζωής του, είναι σημαντική. Οι μνήμες και οι παραστάσεις μπορούν να σε ταξιδεύσουν στο παρελθόν.


Οι αναμνήσεις της ζωής του Θεόδωρου Παναγιώτου γίνονται περισσότερο ενδιαφέρουσες γιατί μας μεταφέρουν σε γεγονότα και συμβάντα που έχουν σημαδέψει την ιστορία του τόπου.


Ο Θεόδωρος Παναγιώτου έζησε πολλά και μας τα περιγράφει δραματικά, όπως… τον θάνατο των αδελφών Κουρή, το ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Αλέξανδρο Ωνάση και δεκάδες άλλα γεγονότα που σημάδεψαν και την δική του ζωή.


Το βιβλίο του γραμμένο απλά και κατανοητά περιγράφει την ζωή του την περίοδο της κατοχής, την εποχή που έγινε μηχανικός αεροπλάνων και ερασιτέχνης πιλότος, καθώς και την καριέρα του στην Ολυμπιακή Αεροπορία και την Aegean Airlines.


Ο Θεόδωρος Παναγιώτου μοιράζεται μαζί μας όλα όσα έχει ζήσει, καταγράφοντας ιστορικά γεγονότα και αλήθειες, που είναι ελάχιστα γνωστά σε εμάς. Η μοίρα του ήταν να γίνει χειριστής και μηχανικός αεροσκαφών και αφιερώθηκε με πάθος στην πολιτική αεροπορία, την οποία θεωρεί “επίσημη ερωμένη του”.


Οι αναμνήσεις μιας ζωής συναρπαστικές σαν… “ονειρική πτήση”, χωρεσαν σε ένα βιβλίο – καθρέπτη της εποχής μας…

Timestamp: 09 December 2019 - 20:52:40