Καλώς ήλθατε στο aerodata.gr, την πιο πλήρη ελληνική αεροπορική εγκυκλοπαίδεια στο Internet.

ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
Πρώτη έκδοση: 2020ISBN: 978-618-00-1841-7
Εκδόσεις: Ιδιωτική έκδοση
Συγγραφέας: Ευθύμιος Ν. Σέρμπης

17 x 25 εκ. 464 σελίδες  


Η έκδοση κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου του 2020. Πρόκειται για ιδιωτική έκδοση του συγγραφέα, ο οποίος ξεδιπλώνει την ιστορία της κοιλάδας των παραμυθιών με μυθιστορηματικό τρόπο και συνάμα με εξαιρετική τεκμηρίωση των γεγονότων, σε αξιοζήλευτη ισορροπία.


Με το γεγονός ότι το βιβλίο εκδόθηκε 75 έως 80 χρόνια μετά τα γεγονότα που περιγράφει, γίνεται κατανοητό το μέγεθος της προσπάθειας του συγγραφέα και των συνεργατών του για την ανεύρεση των απαραιτήτων ιστορικών στοιχείων.


Όπως γράφει ο συγγραφέας στο εισαγωγικό του σημείωμα, η έρευνα κράτησε περίπου 15 χρόνια, σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα. Η προσπάθεια αυτή, εκτός από το κόστος που απαιτεί, οπωσδήποτε αποτελεί και δοκιμασία για την υπομονή των ερευνητών.


Η επιλογή και η ικανότητα του Θύμιου Σέρμπη, να εισχωρεί στις λεπτομέρειες των γεγονότων όπως επίσης και ο συνδυασμός στοιχείων από διαφορετικές πηγές καθιστούν την έκδοση εξαιρετικής σπουδαιότητας. Το βιβλίο θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία σημείο αναφοράς σε μελλοντικές αεροπορικές εκδόσεις.

Timestamp: 15 May 2020 - 19:37:17