Καλώς ήλθατε στο aerodata.gr, την πιο πλήρη ελληνική αεροπορική εγκυκλοπαίδεια στο Internet.

ΑΣΗΜΟΣΠΙΤΟ SILVERHOUSE
ΑΣΗΜΟΣΠΙΤΟ SILVERHOUSE
Πρώτη έκδοση: 2022ISBN: 978-960-615-417-1
Εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ
Συγγραφέας: Κώστας Καββαθάς

Από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να γράψεις ένα μικρό κείμενο για κάποιον που έχει γράψει βιβλιοθήκες ολόκληρες, σχεδόν για όλα τα θέματα και από πάνω να τον έχεις γνωρίσει, να έχετε φάει και πιεί μαζί και ακόμη περισσότερο να έχετε πετάξει μαζί.


Από αυτό τα αδιέξοδο με έβγαλε ο ίδιος ο Κώστας Καββαθάς.  Έγραψε το Ασημόσπιτο Silverhouse με  υπότιτλο “η ιστορία του Κώστα Καββαθά”.  Έγραψε για όλα, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τις σημερινές του μέρες.


Κάποιος θα αναρωτηθεί είναι δυνατόν να μπορέσει να χωρέσει μια τέτοια ζωή σε 300 σελίδες και όμως ο Κώστας Καββαθάς τα κατάφερε. Δεν αναλώθηκε  σε ανούσιες λεπτομέρειες και ηρωικές στιγμές. Περιγράφει (…μόνο) τις περιπέτειές του στο χώρο των αυτοκινήτων, των εκδόσεων, της τεχνολογίας, αλλά και στο “πάθος του για ότι πετάει”, όπως είναι ο τίτλος ενός ολόκληρου κεφαλαίου του βιβλίου του.


Πάνω απ’ όλα όμως έγραψε για τις ιδέες του.


Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου από της εκδόσεις “Αρμός”, καθώς και  την συνέντευξη για την εκπομπή “Κεραία” της Ρέας Βιτάλη.


Το “Ασημόσπιτο Silverhouse” είναι αφιερωμένο στους γονείς του Κώστα Καββαθά και στη Σόφη.

Timestamp: 21 October 2023 - 12:04:58