Καλώς ήλθατε στο aerodata.gr, την πιο πλήρη ελληνική αεροπορική εγκυκλοπαίδεια στο Internet.

Η ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Η ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Πρώτη έκδοση: 2013ISBN: 978-960-6851-57-5
Εκδόσεις: ΚΑΔΜΟΣ
Συγγραφέας: Λεωνίδας Πηγαδιώτης

17 x 24 εκ. 160 σελίδες


Από τον  τίτλο ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τι πραγματεύεται το βιβλίο αλλά όχι τι περιέχει. Ένα άκρως ενδιαφέρον πόνημα για το οποίο ο συγγραφέας σημειώνει στο οπισθόφυλλο της έκδοσης.


Η έρευνα για το ΣΙΝΟΥΚ – πτώση, αιτίες, ακόλουθες ενέργειες – εκτιμάτε ότι έδωσε απάντηση: Υπάρχει μεγάλη ιδιοτελής εξάρτηση μεταξύ της λειτουργίας του κράτους και της πολιτικής εξουσίας.

Η αντοχή ύπαρξης και λειτουργίας της χώρας οφείλεται σε δύο κατηγορίες στελεχών του κράτους και τις πολιτικής εξουσίας. Στα στελέχη αυτά που με ικανότητες και εντιμότητα προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον και σ’ αυτά που λόγω της διαχρονικής εξάρτησης έχουν αποκομίσει τεράστια οφέλη και με τα τεράστια αποθέματα διακινούν την οικονομία.

Η λειτουργία όμως της οικονομίας είναι πλασματική, διότι η κίνησή της προέρχεται μόνο από ένα μέρος του πληθυσμού, ενώ το μεγαλύτερο ζει στην εξαθλίωση.

Στην περίπτωση που δεν εξαλειφθεί η εξαρτημένη σχέση, τότε τα εθνικά μας συμφέροντα θα καταρρεύσουν, διότι η Άγκυρα ποτέ δεν επιστρέφει αυτά που πήρε ή της δώσαμε και ο θεσμός της Δικαιοσύνης θα καταστεί προβληματικός, με αποτέλεσμα η κοινωνική συνοχή να είναι έωλη.

Το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει κάθε είδους εξουσία για να προβεί σε διορθωτικές και διαρθρωτικές ενέργειες του κρατικού μηχανισμού, πριν σημειωθεί έξαρση των έκνομων φαινομένων που αναφέρονται στο βιβλίο.


Λεωνίδας Πηγαδιώτης

Αντιπτέραρχος ιπτ. (ε.α.)

Timestamp: 07 October 2016 - 21:58:50